П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаНовини10 червня в Одесі відбудеться урочисте гасіння поштової марки «Асоль вже не...

10 червня в Одесі відбудеться урочисте гасіння поштової марки «Асоль вже не та»

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні росія веде війну проти України не лише на фронтах своїми путінськими ордами та несучою смертю технікою. Запеклі бої йдуть в інформаційній та гуманітарній сфері, за уми та основні цінності людства.

І в наш напружений час навіть звичайний знак поштової оплати – марка стала символом боротьби українського народу та її ЗСУ проти рашистської окупації.

Відомий одеський художник Віктор Джевага зробив карикатуру «Асоль вже не та», яка через свою інтригуючу та привабливу історію стала основою для створення марки.

У п’ятницю 10 червня о 14.00 у приміщенні Одеського головпоштамту відбудеться урочиста церемонія гасіння цієї марки, яку виконають керівники дирекцій Одеської та Миколаївської «Укрпошти».

У церемонії візьмуть участь також популярні одеські та миколаївські артисти. Гості та відвідувачі головпоштамту зможуть також ознайомитись з виставкою карикатур Міжнародного конкурсу «Російський військовий корабель, йди на ***!».

А потім десятки і сотні тисяч конвертів із наклеєною на нього маркою розтечуться Україною та всім світом, демонструючи готовність українського народу та його ЗСУ до зустрічі з російськими окупантами.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що одеський митець став автором нової поштової марки.

Олександр Федоров, член Міжнародної федерації журналістів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні