Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩоб випічка не черствіла, до тіста потрібно додати секретний інгредієнт

Щоб випічка не черствіла, до тіста потрібно додати секретний інгредієнт

Этот материал также доступен на русском языке
Всі ми знаємо, що найсмачніша випічка відразу ж після приготування, на другий і третій день вона стає сухою та черствіє. Але якщо при замішуванні в тісто додати лише один інгредієнт, навіть на третій день пиріжки та булочки будуть немов тільки спечені.

Цей спосіб працює для будь-якої випічки – смаженої, печеної – пирогів, пиріжків, булочок, повідомляє Ukr.Media.

Що додати до тіста, щоб випічка не черствіла?

Йдеться про звичайний крохмаль — картопляний або кукурудзяний. Між іншим, з кукурудзяним крохмалем пиріжки виходять ще смачнішими та повітрянішими.

На якому етапі та скільки потрібно додавати його в тісто?

Крохмаль потрібно перемішати з мукою, перш ніж додавати його в тісто до інших інгредієнтів. На 4 склянки муки достатньо однієї столової ложки крохмалю. Пиріжки, пироги та будь-яка інша випічка після цього вийдуть м’якими, повітряними та смачними та залишаться такими протягом кількох днів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні