П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДомашній рецепт сала з гірчицею

Домашній рецепт сала з гірчицею

Этот материал также доступен на русском языке
Сало можна назвати стратегічним українським продуктом. Якщо в будинку є шматочок сала, то ніхто голодним точно не буде. Сьогодні разом із вами приготуємо сало з гірчицею.

Інгредієнти:

сало свіже (підчеревок, свинячі прошарки) – 1 кг,

гірчиця – 4 столові ложки,

сіль – 1 чайна ложка,

спеції для сала – 2 чайні ложки,

часник – 3 зубчики.

Приготування:

  1. Якщо ви купили сало одним великим шматком, розріжте його на дві частини.
  2. Треба обмазати сало з усіх боків сіллю та спеціями.
  3. Зубчики часнику нарізати на смужки і нашпигувати ними сало.
  4. Згори обмазати сало гірчицею.
  5. Кожен шматочок загорнути у фольгу та прибрати в холодильник на ніч.
  6. Не розкриваючи сало, покласти в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
  7. Розкрити фольгу та залишити запікатися ще 10-15 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати хек, щоб він був смачним та соковитим.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні