Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниЯк знайти роботу в Україні: Мінекономіки запускає єдину базу вакансій

Як знайти роботу в Україні: Мінекономіки запускає єдину базу вакансій

Этот материал также доступен на русском языке
Для українців запустять єдину основу вакансій. Там будуть як вакансії від державного Центру зайнятості, так і з найбільших сайтів пошуку роботи, повідомляє Міністерство економіки.

Повідомляється, що Держслужба зайнятості за участю Мінекономіки домовилася про співпрацю з топ-5 сайтами щодо пошуку роботи в Україні: robota.ua, work.ua, novarobota.ua, pidbir.com, grc.ua. Результатом цього стане створення єдиної бази із вакансіями.

“Наповнення бази здійснюватиметься силами Державної служби зайнятості та агенцій з пошуку роботи. Оновлення ресурсу – у режимі реального часу”, – йдеться у повідомленні.

За словами заступника міністра економіки з питань цифрового розвитку Ігоря Дядюри, на єдиній платформі накопичуватиметься інформація про роботодавців та шукачів.

“Ми локалізуємо максимум пропозицій на ринку праці та дані про кадровий потенціал на одному майданчику, що дозволить підприємцям швидко знайти працівників, а людям роботу. Швидке працевлаштування українців відіграє провідну роль у відновленні економічної активності”, – зазначив він.

Також повідомляється, що сайти пошуку роботи отримають доступ до даних Держслужби зайнятості, щоб розміщувати у себе інформацію про вакансії.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, скільки українців залишиться без роботи у 2022 році.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні