Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниНа Одещині вводять комендантську годину на дві доби

На Одещині вводять комендантську годину на дві доби

Этот материал также доступен на русском языке
Заборонено перебування людей у зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень.

Враховуючи події, що відбулися в Краматорську Донецької області, де внаслідок ракетного обстрілу вокзалу, загинули 50 людей та 98 поранені, в Одесі, 10 квітня 2022 року, є загроза завдання ракетного удару. Про це повідомляє Одеська обласна військова адміністрація, передає інформаційне агентство «Південь Today».

Саме тому розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка запроваджено на території Одеси та Одеської області комендантську годину з 21 години 00 хвилин 9 квітня 2022 року до 06 години 00 хвилин 11 квітня 2022 року.

Заборонено перебування людей у зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень.

«Звертаюся з проханням до одеситів та жителів області з розумінням поставитися до введених обмежень та не порушувати їх. Такі заходи необхідні насамперед для Вашої безпеки, щоб тим самим зберегти Ваше життя, тому що наслідки можуть бути фатальними», – пояснив начальник Одеської ОВ Максим Марченко.

Нагадаємо, 10 квітня – день визволення Одеси від німецьких та румунських окупантів під час Другої світової війни. Протягом останніх днів керівництво області наполегливо рекомендує мешканцям Одеси не відвідувати пам’ятних місць, щоб не створювати масовість. Можливо, у зв’язку з цим запроваджується тривала комендантська година.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні