П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк позбутися запаху тварин у квартирі?

Як позбутися запаху тварин у квартирі?

Этот материал также доступен на русском языке
Коли в будинку є тварина, особливо велика або з проблемним здоров'ям, зазвичай запахи з'являються неминуче. А якщо тварина не одна, та ще й грішить туалетом, господарям залишається лише поспівчувати.

Чи можна позбутися неприємних запахів? Можна, можливо! І ми розповімо, як.

«Ні» килимам у квартирі

Перше, що потрібно зробити, коли в будинку з’являється тварина, – це позбутися не тільки підлогових покриттів, а й настінних. Йдеться як про великі килими на підлозі у вітальні, так і про підлогові покриття в спальні, встановлені стаціонарно, і про килимки у ванній, і про ткані панно на стінах. Все, що має ворсисту структуру, має звичай вбирати запахи, особливо те, що розташоване горизонтально.

Правильна підлога

Єдина правильна підлога в будинку, де живе собака – плитка. Так-так, навіть у спальні, навіть у дитячій.

Гігієна вихованця

Зазвичай доглянуті домашні тварини не пахнуть погано, така особливість їхнього організму. Але все ж таки періодично тварину слід купати зі спеціальними засобами. І ось вам підказка: найкращий засіб гігієни для тварини – це звичайне господарське мило. Так-так, непривабливий брусок темного кольору із різким запахом.

Повірте, після того, як ви вимиєте собаку або кішку з цим милом, то буквально через півгодини запах лугу випарується, а ваш вихованець тривалий час пахне… нічим. Господарське мило нейтралізує всі бактерії, що призводять до запахів на тривалий час.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні