П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДозвілляКиянки можуть залишитись 8 березня без концерту улюбленого співака

Киянки можуть залишитись 8 березня без концерту улюбленого співака

Этот материал также доступен на русском языке
Держприкордонслужба не впустить артиста Шуфутинського на концерт до України.

Російський співак Михайло Шуфутинський, який раніше незаконно відвідував Крим, а в березні планує дати концерти в Києві, не зможе перетнути кордон України, оскільки отримає заборону на в’їзд за порушення законодавства.

Про це сказав речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в коментарі Укрінформу.

“Про особу, про яку ви питаєте. У нас на даний момент достатньо підстав вважати, що вона неодноразово була в Криму, на тимчасово окупованій території, і при спробі його в’їзду в Україну, оскільки ми також бачимо, що на березень анонсується його виступ у Україні, обов’язково проведуть усі необхідні заходи прямо в пункті пропуску. Якщо він з’явиться для перетину кордону, і оскільки є певні підтвердження того, що він міг бути на окупованій території, ми маємо підстави заборонити йому в’їзд в Україну”, – сказав Демченко.

За його словами, для громадян України передбачено адміністративну відповідальність у разі порушення перетину кордону, а для іноземців – адміністративну відповідальність та заборону в’їзду в Україну на 3 роки. Водночас, рішення про дозвіл на в’їзд до України приймається виключно у пунктах пропуску за безпосередньої спроби людини перетнути кордон.

Концерт Михайла Шуфутинського у київському Палаці спорту заплановано на 8 березня, вартість квитків – від 590 грн. до 3990 грн.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні