Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниОдеські школярі йдуть на дистанційку: багато хворих

Одеські школярі йдуть на дистанційку: багато хворих

Этот материал также доступен на русском языке
У міській раді ухвалили рішення перевести дітей на віддалене навчання у зв'язку зі швидким та широким зростанням захворюваності.

Заступник Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Павло Вугельман опублікував на своїй сторінці Facebook підсумок роботи комісії ТЕБ та НС:

“Щойно провели засідання комісії ТЕБ та НС, на якому ухвалили рішення перевести всі школи міста із завтрашнього дня на дистанційне навчання, у зв’язку з високим рівнем захворюваності на ГРВІ та COVID-19”.

Рішення ухвалено на основі щоденного моніторингу здоров’я дітей. На своїй сторінці директор Департаменту освіти та науки Олена Буйневич зазначає, що хворіють і діти, члени сім’ї.

Також чиновник попросила батьків підготуватися до завтрашніх онлайн уроків; школам доручено відновити навчальний процес за стандартним розкладом.

“…з Pavel Vugelman ініціювали обговорення міською комісією ТЕБ про перехід на дистанційні 1-11 класи із завтрашнього дня. Поки що до спецрозпорядження”, – доповнила директор Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Нагадаємо, що МОЗ України вже ухвалено рішення про вакцинацію дитиною та підлітків проти коронавірусу.

На щеплені діти також поширюється рішення Кабміну про видачу тисячі гривень за вакцинацію.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні