Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаДозвілляНазвано чотири знаки Зодіаку, яких у лютому чекають великі зміни

Названо чотири знаки Зодіаку, яких у лютому чекають великі зміни

Этот материал также доступен на русском языке
Незабаром почнеться другий місяць року і останній місяць зими. Лютий готує багато астрологічних подій та цікавих витків долі, до яких краще підготуватися заздалегідь.

Астропсихолог Валентина Віттрок розповіла виданню “Обозреватель” , чого чекати від лютого і найголовніше – кому

Овен

Настають зміни у фінансовому становищі. Можливо як повне розорення, так і фантастичне збагачення. Це залежить від розташування планет та натальної карти кожної людини. Венера в Козерозі вплине на розвиток бізнесу. Великі зміни чекають на тих, хто пов’язаний з мистецтвом. На деякий час Овнам захочеться усамітнитися, щоб прийняти зміни в житті і зрозуміти, як діяти далі.

Близнюки

Так званий “Чорний Місяць” перебуватиме у знаку Близнюків до квітня. Його вплив не назвеш приємним. Астропсихолог зазначає, що буде розплата за всі провини, які Близнюки зробили за попередній період. Але будуть і хороші новини. Очікується співпраця з іноземцями, відкриття нових обріїв. Є можливість емігрувати. Можливо, назавжди. І тут можна розраховувати на хороший заробіток.

Скорпіон

Зміни стосуються особистого життя та стосунків із партнерами. Вплив Південного місячного вузла, Кеху, відчуватиметься вже наприкінці січня. Можливі сварки з близькими та конфлікти, аж до розлучення. На самотніх Скорпіонів чекають нові знайомства. Можливий як безневинний флірт, так і заміжжя. Воно призведе до інших змін. Наприклад, до зміни місця проживання, переїзду за кордон.

Водолій

Зірки пророкують Водоліям найсприятливіший період та грандіозні зміни. Успіх очікується у професійній діяльності. Можна змінити сферу роботи або отримати підвищення. Працювати доведеться більше, але зарплата того вартуватиме.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про астрологічний прогноз з 17 по 23 січня.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні