Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яКалендар стрижок на листопад

Календар стрижок на листопад

Этот материал также доступен на русском языке
Вибравши сприятливий день для стрижки, ви збережете свої позитивні сили і позбавитеся всього негативного, здобудете гармонію з собою та зовнішнім світом.

Місячний календар заснований на трьох складових: місячна фаза (молодик, повня, зростаючий або убуваючий місяць), знак Зодіаку, місячна доба. Ці три фактори впливають на здоров’я та ріст волосся.

Зростаючий місяць

Зазначимо, що зростаючий місяць у листопаді 2021 року – з 6 по 18 листопада. Стрижка на зростаючий місяць прискорить ріст волосся.

Старий місяць

Місяць з 1 по 4 і з 20 по 30 листопада. Стрижка в цей період уповільнить ріст волосся і довше збереже форму зачіски.

Сприятливі дні

Сприятливі дні для стрижки у листопаді 2021 року: 1, 9-10, 13, 17-20, 25, 27 листопада. Саме в ці дні будь-які види стрижок вийдуть вдалими, підуть на користь здоров’ю волосся та принесуть гарний настрій. Стрижка в ці дні зміцнить волосся, прискорить його ріст і подарує приплив позитивної енергії в житті.

Несприятливі дні

Навіть ті, хто скептично ставиться до пророцтв місячного календаря, не раз помічали, що стрижка, зроблена в несприятливі дні циклу, виходить не такою вдалою, а фарбування тримається набагато менше. Тому в листопаді не варто відвідувати салони краси у такі числа: 5, 22, 24, 29.

Але маніпуляції з волоссям не обмежуються їх укороченням! Найсильніший вплив на фарбування волосся має положення Місяця у знаку Зодіаку. Позитивний вплив спостерігається з боку Козерога, Тельця, Лева та Діви, а також Стрільця. Несприятливі знаки: Водолій, Овен, Рак, Риби.

Сприятливі дні для фарбування волосся

Сприятливі дні для фарбування волосся у листопаді 2021 року: 1, 9, 18, 25, 27-28 числа.

У ці ж дати слід активно доглядати шкіру рук, оскільки дія вітамінів посилиться завдяки впливу Місяця. Положення місяця у знаку Зодіаку, кожен із яких відповідає за певну енергію, також важливе. Такі знаки Зодіаку, як Козеріг, Лев, Діва, Водолій, впливають на процедуру манікюру позитивно. Протипоказані будь-які маніпуляції з нігтями, якщо Місяць перебуває в таких зодіакальних знаках: Близнюки, Рак, Риби. Інші дні є нейтральними, вони годяться для оздоровлення нігтів або легкого догляду.

Джерело: meteoprog.ua

Раніше опубліковано: Як правильно доглядати волосся в літньому віці?

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні