П’ятниця, 29 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКотлети вийдуть соковитими та пишними – ось що потрібно додати до фаршу:...

Котлети вийдуть соковитими та пишними – ось що потрібно додати до фаршу: несподіваний компонент

Этот материал также доступен на русском языке
Кожна господиня може похвалитися перевіреним рецептом фаршу для котлет. Зазвичай до фаршу додають хліб, але ми пропонуємо скуштувати інший компонент.

Якщо ви хочете приготувати соковиті котлети, то пропонуємо замінити хліб на манку.

Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з риби.

Інгредієнти:

  • 600-700 г м’ясного фаршу;
  • 1-2 цибулі;
  • 3 столові ложки манної крупи;
  • сіль, перець – до смаку;
  • 1 куряче яйце;
  • олія — для смаження.

Приготування:

  1. Подрібніть цибулю, вбийте до неї яйце і збийте вилкою, всипте манку, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин, щоб манка набухла.
  2. Додайте сіль, перець, з’єднайте суміш із манки з м’ясним фаршем, перемішайте.
  3. Сформуйте котлети та обсмажте їх на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору, по 3 хвилини з кожного боку.
  4. Потому викладіть котлети в сотейник або каструлю, налийте 100 мл води та пропарте їх на слабкому вогні під кришкою 8-10 хвилин.

Завдяки пропарюванню вони вийдуть неймовірно соковитими та повітряними.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні