П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРецепт дня: батончики з рисової крупи

Рецепт дня: батончики з рисової крупи

Этот материал также доступен на русском языке
З крупи можна приготувати як каші, а й смачні десерти.

Нам знадобляться:

Рисова крупа – 1,5 склянки,

молоко – 1,2 літри,

яйце – 2 штуки,

манна крупа (для панірування),

рослинна олія та цукор – за смаком.

Приготування:

  1. Приготувати густу рисову кашу на молоці (рідини в ній не повинно бути), ще теплою заправити цукром і вбити яйця.
  2. Ретельно вимісити суміш (якщо суміш виходить рідкою, додати до неї трохи крохмалю чи борошна).
  3. Мокрими руками сформувати з рисової суміші батончики.
  4. Потім у широку плоску тарілку висипати манку, обваляти в ній батончики і викласти в сковороду з розпеченим маслом.
  5. Смажити з двох боків до золотистої скоринки. Готові батончики подати з варенням чи сметаною.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сирно-шоколадний мус.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні