П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧи допоможуть ефірні олії боротися зі зморшками?

Чи допоможуть ефірні олії боротися зі зморшками?

Этот материал также доступен на русском языке
Причина появи зморшок і втрати пружності шкіри криється у зменшенні вироблення колагену, що відбувається з віком. Уповільнити ці процеси допоможуть ефірні олії.

Олії мають чудові косметичні властивості і ні в чому не поступаються дорогим кремам.

ОЛІЯ ШАЛФЕЯ має антисептичний і антибактеріальний ефект, звужує пори. Якщо її додати до будь-якого зволожувального крему, вийде прекрасний засіб від мімічних зморшок.

САНДАЛОВА ОЛІЯ пом’якшує суху шкіру і може відіграти роль зволожувального крему. І використання цієї олії уповільнює появу нових зморшок, сприяє регенерації шкіри і збільшує її еластичність.

ОЛІЯ ВИНОГРАДНИХ КІСТОЧОК має антиоксидантні властивості і може вважатися одним з найефективніших засобів у боротьбі зі старінням шкіри. У ній багато вітаміну Е, який нейтралізує вільні радикали, «винні» у появі зморшок.

ОЛІЯ МИРРИ має антибактеріальний і протигрибковий ефект. Якщо використовувати її для масажу обличчя, шкіра розгладиться, а дрібні зморшки зникнуть.

Essence of flowers on a table in a beautiful glass jarEssence of flowers on a table in a beautiful glass jar

ОЛІЮ ГЕРАНІ можна використовувати для будь-якого типу шкіри. Речовини, що містяться в ній, покращують циркуляцію крові і зберігають вологу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні