Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачОгляд настільної гри “Корова 006” (6 nimmt!)

Огляд настільної гри “Корова 006” (6 nimmt!)

Этот материал также доступен на русском языке
У нас є одне запитання: чи є серед ваших знайомих справжні агенти, шпигуни?

Навіть якщо серед ваших знайомих є такі люди, то про “Корову 006” ви точно не знаєте. А от у нас є така знайома корова, яка працює справжнім шпигуном. Можете не вірити, але це справді так. До речі, це дуже хороший хід, адже корів ніхто і ніколи не буде звинувачувати у шпигунстві, адже це тварина.

Як в будь-якій школі є двієчники, так і у нас є “Корова 006”. Це найпроблемніший агент, який часто заважає розслідуванню і через якого провалюються найважливіші місії. Ніколи не будьте цією шостою коровою, яка все псує. Щоб не бути тягарем, потрібно опанувати прийомчики справжніх шпигунів. Почнімо навчання і зробимо огляд майбутніх подій.

У гравців будуть картки з числами від 1 до 104. На старті гри кожен отримує по 10 карт. На стіл кладуть чотири будь-які карти зі спільної колоди. Ці карти послугують початком для чотирьох рядів. Один хід – кілька дій.

Кожен учасник зі своїх карт вибирає корову, яку згодом кладе на стіл сорочкою вгору. В один момент всі гравці перевертають свої картки. Гравець, чия карта має найнижче число, кладе карту в будь-який ряд. Далі всі дії повторюються від меншого до більшого числа.

  1. Щоб продовжити ряд корів, вам потрібно виконати одну з чотирьох дій.
  2. Число подальшої карти має бути більшим, ніж у колишньої.
  3. Різниця в числах у сусідніх картках має бути зведена до нуля.
  4. Якщо ваша карта виявилася шостою в ряду, це повний провал. Останню корову ви переміщаєте на перше місце, а попередні п’ять карт забираєте собі. Це покарання за провалене завдання.

Якщо для вашого агента-корови немає місця в жодному ряду і навіть шосте місце зайняте, ви забираєте будь-яку колоду ряду – до себе. На місце цього ряду ви кладете свою карту. Гра триватиме до 10 ходів. По закінченні ходів іде підрахунок набраних балів. Хто перший набрав 60 балів, той справжній везунчик і тепер має звання “Найневдаліший агент року”. Вам не слід набирати 60 балів швидше за інших, інакше відразу програєте.

Підсумковий опис настільної гри

Корова 006”, а точніше, її творці, для pro-гравців підготували стратегічні варіації гри. В даному разі від кількості гравців залежить і число карт. А на старті кожен гравець буде сам собі вибирати карти, поки не залишиться чотири картки для початку раунду. Таким способом ви зможете зібрати потрібні картки і робити стратегічні комбінації, які наблизять вас до перемоги. Комусь буде складно грати за такими правилами, але це справа часу. Щойно ви ввійдете у весь ігровий процес з головою і виграєте кілька партій, ви зможете засвоїти всі секретні методи успішної гри.

Одне ми знаємо точно: який би з варіантів гри ви не вибрали, нудьгувати не буде ніхто. Настільна гра чудова і для найменших гравців, і для старших учасників. Діти зможуть швидше вивчити арифметику, цифри і навчиться додавання чисел, щоб робити успішні комбінації. Найкращий вік для початку знайомства з грою – 10 років. Купити гру можуть як люблячі батьки для своїх дітей, так і молоде, і доросліше покоління для приємних посиденьок з друзями за улюбленою настільною грою.

За матеріалами магазину настільних ігорПланета Ігор“.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні