No menu items!
Четверг, 25 апреля, 2024
ГлавнаяНовости«Тимошенко – лідер довіри українців»

«Тимошенко – лідер довіри українців»

Уже тривалий час у різноманітних рейтингах політичних партій першість тримає ВО «Батьківщина». Лідер цієї політичної сили Юлія Тимошенко також регулярно посідає першу позицію щодо президентських уподобань громадськості. Навіть більше, соціологи раз у раз стверджують, що саме Тимошенко здатна з неабияким відривом перемогти в другому турі виборів президента України чинного главу держави. З огляду на це, […]

Уже тривалий час у різноманітних рейтингах політичних партій першість тримає ВО «Батьківщина». Лідер цієї політичної сили Юлія Тимошенко також регулярно посідає першу позицію щодо президентських уподобань громадськості. Навіть більше, соціологи раз у раз стверджують, що саме Тимошенко здатна з неабияким відривом перемогти в другому турі виборів президента України чинного главу держави. З огляду на це, експерти назвали Тимошенко лідером довіри українців. Про це свідчать дані опитування, проведеного Центром «Соціальний моніторинг», Українським інститутом соціальних досліджень ім. О. Яременка і Інститутом аналізу та прогнозування.

  

«БАТЬКІВЩИНА» ЗНОВУ ПОПЕРЕДУ

За останніми дослідженнями соціологів лідеру ВО «Батьківщина», Юлії Тимошенко довіряють 25,4% респондентів. На другому місці за рівнем довіри українців опинився Анатолій Гриценко («Громадянська позиція») — 22,9%. Далі йдуть: Олег Ляшко — 21,8%; Вадим Рабінович — 21,4%; президент Петро Порошенко — 21,3%; мер Львова Андрій Садовий — 20,1%; прем’єр Володимир Гройсман — 18,4% та Юрій Бойко — 18,3%.

Окрім того, згідно з результатами дослідження, якби вибори до Верховної Ради України відбувалися найближчої неділі, то Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» отримало б більшість у парламенті.

  

ЗЕМЛЮ ПРОДАВАТИ НЕ МОЖНА

Наступний — соціальний блок питань. Інтерв’юери поцікавилися думкою українців щодо того, чи повинна наша держава скасовувати мораторій на продаж  сільськогосподарської землі. 16,4% громадян відповіли «так», 11,9% — вагаються із відповіддю, а 71,8% зазначили, що ринок землі відкривати не можна.

Наостанок українці оцінили боротьбу влади з хабарництвом: позитивно оцінюють боротьбу з корупцією — 10,8%, скоріше позитивно — 10,6%, скоріше негативно — 28,3%, негативно — 41,7%, вагаються із відповіддю — 8,6%.

За матеріалами http://gazetavv.com

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине