No menu items!
Среда, 24 апреля, 2024
ГлавнаяСтатьиЯк виправити зламаний зарядний пристрій ноутбука

Як виправити зламаний зарядний пристрій ноутбука

Як би ви бачили ваш цифровий світ без вашого ноутбука? Ваш ультрапортативний ноутбук - це ключ до збереження зв’язку в офісі, вдома, в машині чи на висоті 300 метрів у повітрі.

Ви прив’язані до акумулятора ноутбука, щоб підтримувати продуктивність протягом усього дня або ночі, але що буде, коли акумулятор перестане заряджатися?

Проблеми з шнуром живлення

Переносити ноутбук з місця на місце означає брати із собою зарядний пристрій для ноутбука. Між тим, як правильними рухами скласти його.

Ключові компоненти працюють разом, щоб успішно живити ваш ноутбук. Багато зарядних пристроїв для ноутбука мають адаптер змінного струму із двох частин, один кінець, який підключається до стіни, а інший — до комп’ютера. Якщо обидва надійно підключені, а індикатор зарядки ноутбука не світиться, можливо, ви маєте справу з несправним або пошкодженим шнуром.

Несправність програмного забезпечення

Windows 10 виявилася однією з найбільш самодостатніх операційних систем в історії. Він може діагностувати себе, коли виникають внутрішні проблеми, і може ініціювати важливі оновлення, щоб переконатись, що все ваше програмне забезпечення оновлене. Однак воно теж може щось забути.

Можливо, конфігурація налаштувань ноутбука налаштована на вимкнення на низькому рівні або перехід у режим сну після хвилин бездіяльності. Хоча ці налаштування не є цілком “несправностями”, скажімо, вони можуть здаватися такими.

Несправності програмного забезпечення виникають, коли драйвери вашого ноутбука старіють. Застарілий драйвер може змусити ваш ноутбук відмовити адаптеру живлення. Повторна інсталяція драйвера акумулятора — це швидке і просте вирішення цієї проблеми.

Погіршення стану акумулятора

Як і будь-яка інша технологія, акумулятори для ноутбуків не живуть вічно. Однією з найпоширеніших причин, через яку акумулятор ноутбука припиняє заряджатись, є зниження його стану. Так само, як старому ноутбуку важко утримати заряд, стара батарея ноутбука теж старіє.

До виходу з ладу акумулятора ви помітили, що ваш ноутбук почав:

  • Перегрів під час зарядки;
  • Швидко втрачаєте заряд;
  • Вам потрібно більше часу для повного заряджання.

Якщо так, кожна з цих проблем є вірними ознаками того, що ваш акумулятор старіє.

Обстежте стан вашого зарядного порту

Підключення адаптера змінного струму до роз’єму живлення ноутбука має бути простим і зручним кроком. Якщо ви зіткнетеся з будь-якими труднощами, будь то накопичення пилу або хитке прилягання, ваша проблема, швидше за все, полягає в тому, що ви не можете встановити безпечне з’єднання адаптера з ноутбуком.

Якщо гніздо забруднене пилом та сміттям, спробуйте очистити порт живлення змінного струму зубочисткою або стисненим повітрям (його можете купити). Якщо точки з’єднання хитливі, проблема може бути дещо серйознішою. Це може свідчити про те, що гніздо живлення зламане зсередини шасі. Щоб це виправити, зверніться до ремонтної майстерні ноутбука, щоб знайти дешеве та просте рішення. Також вам допоможуть на сайті zeto.ua.

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине