No menu items!
Пятница, 29 марта, 2024
ГлавнаяДачаПАСЛІНІЙ® – препарат, що завоював довіру

ПАСЛІНІЙ® – препарат, що завоював довіру

Добрий день, шановні дачники та городники. Ця стаття присвячена препарату, який потрапив у продаж лише минулого року, але вже встиг завоювати довіру як власників присадибних ділянок, так і тих, хто вирощує овочі задля реалізації. Це – чергова розробка спеціалістів групи компаній ДОЛИНА, стимулятор росту для обробки пасльонових культур ПАСЛІНІЙ®. В чому ж унікальність цього препарату? […]

Добрий день, шановні дачники та городники. Ця стаття присвячена препарату, який потрапив у продаж лише минулого року, але вже встиг завоювати довіру як власників присадибних ділянок, так і тих, хто вирощує овочі задля реалізації.

Це – чергова розробка спеціалістів групи компаній ДОЛИНА, стимулятор росту для обробки пасльонових культур ПАСЛІНІЙ®.

В чому ж унікальність цього препарату? Слід зазначити, що практично всі, хто вирощує помідори, перець та баклажани в теплицях, втрачають частину врожаю внаслідок невеликої кількості зав’язі, яка утворюється на рослинах. Ці збитки зумовлені нестачею світла через коротку тривалість дня у весняний період, що згодом призводить до порушення процесів плодоутворення.

У відкритому ґрунті заплідненню квіточок перешкоджає низька нічна температура повітря, посуха, спека, нестача поживних речовин. Все це призводить до недобору врожаю та, відповідно, до втрати частини прибутку.

Препарат ПАСЛІНІЙ®Задля того, щоб уникнути цих проблем, співробітниками наукового відділу групи компаній ДОЛИНА, в результаті багаторічних досліджень, був створений препарат ПАСЛІНІЙ®. В його складі містяться аналоги природних регуляторів росту пасльонових культур, які «притягують» до себе воду та поживні речовини і спрямовують їх до зав’язі плодів.

Завдяки обробці стимулятором ПАСЛІНІЙ® збільшується кількість зав’язі на 25-35% та прискорюється її ріст. Надалі скорочується період дозрівання плодів на 7-10 днів, що забезпечує підвищення виходу ранньої продукції на 20-40% (залежно від умов вирощування та сорту).

В результаті обробок рослин препаратом ПАСЛІНІЙ® збільшується маса плодів на 20%, а загальна врожайність на 45-95%. Також підвищується вміст сухих речовин та цукрів у плодах на 15-20%, у такий спосіб поліпшуючи смакові якості овочів. Ще однією особливістю препарату ПАСЛІНІЙ® є те, що після його застосування на рослинах формуються однорідні великі плоди, малонасіннєві) або зовсім без насіння.

ПАСЛІНІЙ® випускається в упаковках по 6 мл и 100 мл. Для приготування розчину необхідно 1 мл препарату розчинити в 10 л води. Цієї кількості розчину достатньо для обробки 1 сотки. Задля досягнення максимального ефекту, необхідно провести 2 таких обробки: першу – в період цвітіння першої китиці, другу – в період цвітіння другої китиці.

Унікальною властивістю препарату ПАСЛІНІЙ® є те, що залишки розчину не втрачають своєї ефективності протягом усього сезону, і їх можна застосовувати під час зацвітання нових суцвіть.

Тож, якщо Ви бажаєте збільшити кількість зав’язі, підвищити масу плодів, почати збір врожаю на 7-10 днів раніше, отримати максимальний урожай з поліпшеними смаковими якостями у разі вирощування помідорів, перцю та баклажанів, Вам просто необхідний препарат ПАСЛІНИІЙ®, який вже зараз користується визнанням.

Ви, як і раніше, можете надсилати свої запитання, відгуки та побажання щодо застосування продукції групи компаній ДОЛИНА на адресу: 36008, м. Полтава, вул. Європейська, 146а, каб. 406, ТОВ «ДОЛИНА-ЦЕНТР» чи на електронну пошту [email protected], а також подзвонити за телефонами: (050) 474-21-42, (067) 642-12-24. Я з радістю на них відповім на сторінках видання.

Петро Коротецький, вчений агроном.

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине