No menu items!
Суббота, 20 апреля, 2024
ГлавнаяПотребительПоради по вибору мікрохвильової печі

Поради по вибору мікрохвильової печі

Розумна техніка для нашої кухні робить наш побут комфортніше. Сьогодні ми поговоримо про те, як підібрати мікрохвильові печі в каталозі для швидкого приготування та розігрівання страв. Розмір і об'єм камери Вони визначаються кількістю продуктів, які ви готуватимете в мікрохвильовій печі. Якщо піч вам потрібна тільки для того, щоб зробити гарячий бутерброд, розігріти сніданок, обід або […]

Розумна техніка для нашої кухні робить наш побут комфортніше. Сьогодні ми поговоримо про те, як підібрати мікрохвильові печі в каталозі для швидкого приготування та розігрівання страв.

Розмір і об'єм камери
Вони визначаються кількістю продуктів, які ви готуватимете в мікрохвильовій печі.
Якщо піч вам потрібна тільки для того, щоб зробити гарячий бутерброд, розігріти сніданок, обід або вечерю, і якщо ваша сім'я складається з 1-2 чоловік, вам вистачить невеликої камери 13-19 літрів.

Якщо ви любите приймати великі компанії друзів і родичів, вам, ймовірно, знадобиться мікрохвильова піч більше — на 23 літри.

Печі з камерою на 38 літрів і більше вибирають люди, які збираються в печі не лише розігрівати і розморожувати, а і запікати м'ясо і овочі, готувати запіканки, супи і каші для великої сім'ї, випікати пиріжки.

Поворотний стіл
Більшість сучасних мікрохвильових печей оздоблена круглим столом, що обертається. Він обертається, щоб мікрохвилі рівномірно розподілялися по продукту. Поворотний стіл зазвичай виконаний з міцного скла, кріпиться на спеціальний стержень, що обертається, і лягає на підставку, оснащену маленькими коліщатками. Діаметр поворотного столу залежить від об'єму робочої камери — чим він більший, тим більше діаметру поворотного столу.

Рівень потужності
Потужність мікрохвильової печі — важлива робоча характеристика приладу. Від рівня потужності залежить, наскільки швидко піч зможе приготувати блюдо, розігріти продукт. Чим більше об'єму робочої камери тим більше, як правило, потужність мікрохвильової печі.
У сучасних моделях потужність можна регулювати. У нових моделях може бути до 10 рівнів.

Свої рівні потужності є у грилю і конвекції, проте тут корекція практично недоступна. треба орієнтуватися на вже позначені величини і вибирати відповідні параметри.

Управління
Є три типи управління мікрохвильовою піччю:
-механічний — надійний і простий тип управління. Поверніть дві ручки і піч почне працювати. Одна ручка задає потужність, друга, — час приготування блюда. Цей тип прекрасно підійде для літніх людей або дітей;

— кнопковий. Можливий вибір часу приготування продукту залежно від його ваги. Вибираємо тип продукту і вагу, а іншу роботу зробить мікрохвильова піч. Час вводиться на дисплеї. У пам'яті такої печі зберігається декілька рецептів;

-сенсорний — функції такі ж, як і у кнопкового типу управління. Тільки натиснення відбувається на сенсорній панелі.

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине