No menu items!
Пятница, 19 апреля, 2024
ГлавнаяЗдоровьеСенсаційне відкриття німецьких вчених — цукрова кукурудза лікує печінку

Сенсаційне відкриття німецьких вчених — цукрова кукурудза лікує печінку

Користь цієї рослини вже давно доведена, а от її здатність виліковувати повністю смертельно небезпечні хвороби знає не кожен. В сучасному, динамічному світі люди забувають про матінку-природу і ковтають жменями таблетки, котрі виліковують одне, а побічний ефект дають на інше, забуваючи, що цим самим позбавляються лише від сигналу організму про допомогу — біль. Як кажуть у […]

Користь цієї рослини вже давно доведена, а от її здатність виліковувати повністю смертельно небезпечні хвороби знає не кожен. В сучасному, динамічному світі люди забувають про матінку-природу і ковтають жменями таблетки, котрі виліковують одне, а побічний ефект дають на інше, забуваючи, що цим самим позбавляються лише від сигналу організму про допомогу — біль. Як кажуть у народі – «Вода камінь точе», ось за таким принципом потрібно лікуватись від важких хвороб народною медициною. Тобто систематично і тривало. Далі розповімо про випадок з життя, коли, здавалося б, так просто, цукрова кукурудза врятувала жінку від біди.

Записано Людмилою Шкатула на ринку у Вінниці, при підготовці до дегустації в рамках Першого всеукраїнського дня поля по цукровій кукурудзі, що проводила компанія «МНАГОР».

— У моєї дружини діагностували важке захворювання печінки, цироз, — розповів один чоловік, який купував багато качанів кукурудзи. — Куди ми тільки не звертались, що тільки не робили, лікування заходило у глухий кут, дружині ставало все гірше, наші медики були безсилі. Навіть напозичалися у родичів грошей та поїхали у Німеччину до закордонних спеціалістів. Після відвідування та повної діагностики в німецькій клініці діагноз підтвердився — важка форма цирозу печінки, медики тут безсилі. Але досвідчені закордонні спеціалісти порадили один метод, адже печінка це такий орган, клітини якого здатні повністю відновитися за чотири місяці. Лише треба спеціальний курс лікування: протягом 4 місяців кожного дня споживати 2-3 качани цукрової кукурудзи, а також давити молочне зерно та пити такий сік із цукрової кукурудзи. Ми не могли дочекатися літнього сезону, але от проблема: ми не маємо дачної ділянки, а цукрову кукурудзу в нас на ринках продають лише протягом місяця-двох. Тому ми придбали великий холодильник та наморозили з розрахунку три качани на кожен день, щоб пройти повний курс — 4 місяці.

А тепер уявіть наш відчай та те, як ми стали надіятися на наше спасіння: ми і заморожували, і давили сік, і щодня дружина проходила таку кукурудзяну терапію. Через 4 місяці знову поїхали до німецьких спеціалістів, і просто не могли повірити, після тих страшних діагнозів медики сказали: ваша печінка повністю відновилися і має гарний функціонал. Нашому здивуванню та радості не було меж. Лікарі порадили, проходити аналогічний курс щоліта, щоб остаточно забрати всі причини та можливості повторної хвороби.

Ми з дружиною тепер точно знаємо, наша рятівниця — цукрова кукурудза. Тому радимо усім, особливо це корисно для дітей та літнім людям: якомога довше споживайте качани цукрової кукурудзи, це ваше здоров'я.

Після такої відвертої розмови вже на самому семінарі «Цукрова кукурудза крокує світом», що проводила компанія «МНАГОР», науковці та селекціонери розробили технологію, щоб ми могли якомога довше вирощувати та споживати качани цукрової кукурудзи. Назвали технологію: Ідеальний конвейєр від «МНАГОР» — кукурудза ціле літо!

Особлива увага до пізнього посіву, адже, дійсно, вересень у нас ще без морозів, а цукрову кукурудзу вже не продають, бо стара, тому радимо адаптовані гібриди, такі як Веге-1, Багратіон, Наполеон, Малібу, Барселона, Юрмала та Андріївський — висівати у пізні строки: кінець травня — початок червня. Цим ви забезпечите себе свіжою продукцією не на 1-2, а на 3-4 місяці, ласуючи нею і одночасно лікуючись аж до настання морозів!

Кукурудза МнагорОстерігайтеся насіння ГМО і менше купуйте в консервованих банках!
Для того щоб зробити кукудудзу неприродно солодкою, зарубіжні компанії застосовують ГМО-технології, приховуючи страшну правду. Вони мовчать і будуть мовчати, бо їм це вигідно, проте ті, хто вже обпікся на споживанні ГМО-продукції, б'ють на сполох через їх наслідки для організму, зокрема потомства, яке через ГМО мутує.

Порада: Споживайте лише цукрову кукурудзу традиційної селекції. Запасайтесь на зиму консервованою кукурудзою власного приготування, а якщо у вас є холодильник, то ще краще — заморожуйте, але перед заморозкою обов'язково зробіть бланшування, і взимку смакуйте з користю.

Як правильно заморозити кукурудзу на зиму? Бланшування — найкращий спосіб!

Інструкція:

  1. Очищаємо кукурудзу від лушпиння.
  2. Опускаємо в киплячу воду за допомогою кухонних щипців на 1-2 хв., після чого одразу ж занурюємо у ємність з дуже холодною водою, а в ідеалі з льодом. Важливо, щоб кукурудза була миттєво ошпарена окропом і охолоджена, тільки тоді при заморожуванні вона збереже всі свої корисні речовини і буде такою ж м'якою і соковитою, як і влітку.
  3. Коли кукурудза охолоне, висохне, пакуємо її в пакети і кладемо в морозильник. Якщо у вас мало місця в морозильній камері, можна обрізати зерно за допомогою ножа.

Увага! Всеукраїнська АКЦІЯ — стимулюємо пізні посіви!

Лише протягом 15 днів, з 16 по 31 травня, — унікальна знижка на насіння — 25%.

Висівати можна до середини червня.

Поспішіть, кількість насіння обмежена, замовляйте за тел.: (067) 236-17-16.
або на сайті: www.mnagor.com

На правах реклами

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине