No menu items!
Четверг, 28 марта, 2024
ГлавнаяДачаБіла цукрова кукурудза — користь для споживача, додаткова копійка фермеру

Біла цукрова кукурудза — користь для споживача, додаткова копійка фермеру

Ні для кого не секрет, що за останні роки ринок споживання і виробництва цукрової кукурудзи на території України росте швидкими темпами. Якщо 10 років тому консервовану кукурудзу ми куштували в основному Бондюель, то зараз вже в Україні є понад десяток вітчизняний виробників. І покупці на ринку свіжих качанів вже давно не купують кормову, і навіть […]

Ні для кого не секрет, що за останні роки ринок споживання і виробництва цукрової кукурудзи на території України росте швидкими темпами. Якщо 10 років тому консервовану кукурудзу ми куштували в основному Бондюель, то зараз вже в Україні є понад десяток вітчизняний виробників. І покупці на ринку свіжих качанів вже давно не купують кормову, і навіть діти знають, що є цукрова, сахарна, яку не треба довго варити, і яка дуже смачна.

Але, ситуація не така проста як здається, адже споживачі на ринку жаліються, що часто замість цукрової, їм пропонують кормову кукурудзу, купуєш один раз смачну солодку, а три рази кормову, говорить жителька Запоріжжя, Анастасія Вернидуб. А з другого боку фермери, що вирощують кажуть, що дуже низька ціна, не окуповуються витрати, адже насіння та добрива дорогі, а ціна на готову продукцію, низька, бо зараз люди не мають грошей, — на ринку продавців більше ніж покупців, кажуть.

Чи є рішення, щоб могло б задовольнити як покупців, так і споживачів?

Так, рішення є — це новинка на ринку, що має найбільшу спізнаваність серед покупців, дуже подобається як дітям, так і дорослим, молочно-біла цукрова кукурудза від «МНАГОР», що назвали Андріївський F1, це суперсолодкий гібрид білосніжного кольору, виведений спільно з мексиканськими селекціонерами. В цієї кукурудзи зерна білі-білі, як молоко. Ми виростаємо на молоці, любимо продукти із молока, і якщо із віком, наш шлунок важко перетравлює молочні продукти, то молочно-біла кукурудза підходить усім без винятку!

Знайти молочно-білу кукурудзу в Україні не просто. На ринках її майже не продають, про наші супермаркети годі й мріяти. А от за кордоном, а особливо в Північній Америці, Європі та Австралії, біла кукурудза на $1 або $2 дорожче, ніж звичайна жовта цукрова кукурудза.

То чому біла кукурудза так цінується і з кожним роком стає популярнішою?
Відповідь знає жителька смт. Берегомет Вижницького р-ну Чернівецької області, Левченко Ольга, яка протягом багатьох років кожного літа проходить курс на оздоровлення цукровою кукурудзою:

— “Я висіваю її за кілька заходів, щоб протягом усього літа і навіть восени споживати її у свіжому вигляді. Ще 2 роки тому, у насіннєвому магазині продавець порадив спробувати молочно-білий Андріївський, після чого вирощую тільки її. Оскільки мені далеко за 70, жовтої я не можу споживати, вона важка для шлунку, Андріївський мені найбільше підходить з усіх інших гібридів, які я куштувала, та й онуки від неї у захваті. Споживаючи її я замітила значне покращення зору, самопочуття і серце не турбує. Тому сама смакую тільки білу цукрову кукурудзу і всім рекомендую!

Користь і цілющі властивості білої цукрової кукурудзи для людського організму безсумнівна і доведена науковцями уже давно. Вчені прийшли до висновку, що біла цукрова кукурудза, на відмінну від більшості овочів не накопичує в собі нітратів на нітритів, які отруйні для організму. Регулярне вживання її зменшує ризик інсульту, діабету й серцево-судинних захворювань, адже організм отримує достатню кількість харчових волокон, клітковини та інших корисних речовин, що містяться в цій кукурудзі, і активізує всі метаболічні процеси. Дієтологи стверджують, що біла цукрова кукурудза є найкращим дієтичним продуктом, сприяє збереженню зору, особливо в літніх людей. Якщо ви страждаєте від будь-якого невралгічного захворювання, то повинні вживати кукурудзу якомога частіше. Вона містить пектини, які мають протипухлинну дію на організм людини, омолоджує клітини організму, що відразу видно по стану волосся та шкіри.

Кукурузда І ще одне, молочно-білий гібрид Андріївський виведений на основі традиційної селекції. Біла кукурудза походить і дуже поширена в Мексиці, де, окрім неї, споживають кукурудзу різних природних кольорів. Тому, умова БЕЗ ГМО, 100-відсоткова, Андріївський натуральний і БЕЗ ГМО.

Особливо ця культура хороша для фермерів, — каже 45-річний Василь Ковальчук з Одеси, який вже два роки висівав гібрид Андріївський F1.

— Займаюсь вирощуванням цукрової кукурудзи і реалізацією на ринку вже багато років, а тому за новинками слідкую. Знаю, що фермеру заробити можна на інклюзиві, якщо ти один на ринку та новинці. Чув, що молочно-біла кукурудза в Європі на 1€ дорожча за звичайну цукрову кукурудзу, і дуже захотів і собі спробувати, для асортименту. Висіяв Андріївський на кілька соток, виніс на ринок. Крім мене білої не було більше ні у кого, лише жовта.

Як виявилось, люди не дуже люблять пробувати щось нове, тому, на пробу пропонував хоча б качан-два. Та найприємніше, що купивши в мене, мої клієнти запитували про молочно-білий Андріївський, бо вона така смачна і ніжна, що для діток — це найкращі ласощі, напевно тому на упаковці з насінням зображено дитину. Тому, поступово своїх клієнтів привчив до білої і вирощую вже побільше, оскільки це вигідно, в Одесі на ринку цінується вона на 1-2 гривні дорожче за жовту. Тому, і для фермерів і для тих, хто надає перевагу здоровому харчуванню — Андріївський — ваш продукт!

Компанія «Мнагор» подбала не тільки про фермерів-професіоналів, а й про дачників і городників, які хочуть поласувати смачненькою кукурудзою. Новинка — Андріївський F1 вже є у дрібній фасовці, запитуйте в насіннєвих магазинах ТМ “Зелений Світ” в м.Одеса, замовляйте в інтернет-магазинах або на сайті: www.mnagor.com

Також, доставку насіння можна замовити «Новою поштою», —
для цього зателефонуйте (068) 111-91-91.

Яскравого літа і настрою з кукурудзою від «Мнагор»! 

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине