No menu items!
Пятница, 29 марта, 2024
ГлавнаяДачаІдеальний конвеєр від МНАГОР — кукурудза ціле літо!

Ідеальний конвеєр від МНАГОР — кукурудза ціле літо!

В умовах дрібнотоварного виробництва цукрова кукурудза – одна з найбільш дохідних культур. На літньому ринку свіжої продукції попит на неї завжди високий. А така новинка, як покращена солодка кукурудза, реалізується в 3-5 разів дорожче звичайних сортів. Для того, щоб мати змогу постачати свіжу продукцію протягом усього сезону компанія Мнагор радить технологію вирощування цукровової кукурудзи “Ідеальний […]

В умовах дрібнотоварного виробництва цукрова кукурудза – одна з найбільш дохідних культур. На літньому ринку свіжої продукції попит на неї завжди високий. А така новинка, як покращена солодка кукурудза, реалізується в 3-5 разів дорожче звичайних сортів.

Для того, щоб мати змогу постачати свіжу продукцію протягом усього сезону компанія Мнагор радить технологію вирощування цукровової кукурудзи “Ідеальний конвеєр”. Суть даної технології полялає у висіванні цукрової кукурудзи в три етапи (від раннього – “холодного” до пізнього посіву) гібридів, які найкраще проявляє себе у своїй групі стиглості. Спочатку, ранньою весною, у фізичній стиглості грунту, висівають гібрид Веге 1, який витримує весняні похолодання. Потім, через 10-15 днів, коли грунт на глибині посіву прогріється до 10-12ºС, наступає II етап висіву трійки гібридів Веге 1, Багратіон, Андріївський, кожен з яких має свої козирі. І на заключному, ІІІ етапі, у пізні строки через 10-15 днів настав час висівати Багратіон та Андріївський. Дане конвеєрне вирощування дозволяє господарству постачати свіжу продукцію протягом двох місяців.

Ми радимо таку структуру гібридного складу посіву цукрової кукурудзи:

  • 60-70% Багратіон – мрія фермера та переробника – потужні великі початки понад 20 см циліндричної форми, надзвичайно солодкий.
  • 15-20% Веге 1 – один із самих ранніх гібридів на ринку України. Вибір №1 для раннього посіву – стійкий до весняних холодів.
  • 15-20% Андріївський – унікальна молочно-біла цукрова кукурудза, яка останнім часом набуває все більшої популярності.

Організувавши ідеальний конвеєр ви отримаєте такі переваги:

  • Свіжа продукція протягом двох місяців;
  • Безперервність поставок;
  • Підвищення прибутковості виробництва;
  • Зниження ризиків виробництва.
  • Можливість спланувати продажі продукції.

В залежності від вашої грунтово-кліматичної зони вирощування структура гібридного складу може коригуватись.

Увага акція!

Хто замовляє насіння цукрової кукурудзи за технологією “Ідеальний конвеєр” отримує -10 % від виробника.

Телефонуйте, вас проконсультую, розрахую структуру посіву за технологією “Ідеальний конвеєр” під ваші потреби.

Чекаю на ваш дзвінок, менеджер, Оксана Граб тел: (067) 236-17-16.

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине